SPECIJALNE MJEŠAVINE KAVE

Non Plus Ultra Dersut

Non Plus Ultra jedna je od naših najcjenjenijih mješavina: 100% arabica, cvjetnog mirisa s čokoladnim okusom.
Majstorska mješavina najdragocjenijih, odabranih sorti od 100% prirodno isprane arabica kave oduševiti će vas svojim skladnim aromama koje uključuju cvjetne i citrusne note obogaćene okusom čokolade i prženog kruha.

Dobitnica nagrade GOLD MEDAL 2016
Image

Caffè Light Dersut

Načinjena od najkvalitetnijih mješavina kave, kako bi i osjetljivije osobe mogle uživati u pravom okusu kave svakodnevno, naime kod nekih osoba voskovi na vanjskoj ljusci zrna kave mogu stvarati probavne probleme, ovdje su oni uklonjeni i na taj način kava postaje nježnija i ugodnija za probavu.

Postupak uklanjanja voska: neki se kofeini ekstrahiraju  isključivo organskim otapalom te se tako učinci voskova i nekih negativnih aroma neutraliziraju.

Kava tako postaje lakše probavljiva i nježnija a istovremeno se sačuvaju organoleptičke karakteristike nepromijenjenim i iznad svega neodrživim mirisom i okusom.

Caffè Light, ne odreknite se svakodnevnog užitka kave.

Caffè Light je proizvod koji proizvodi isključivo Dersut - registrirani zaštitni znak. Sadržaj voska ovog proizvoda ne prelazi 30% izvornog proizvoda.

Caffè Deca Light Dersut

DANAS, SE NITKO NE MORA ODREĆI KAVE JER POSTOJI I BEZKOFEINSKA KAVA.

Deca Light Dersut, napravljen od najkvalitetnijih mješavina kave, pržen je, bez kofeina i odstranjen od voska što ga čini ugodnim za želuce i za osjetljive osobe kod kojih voskovi na vanjskoj ljusci zrna kave mogu stvoriti probavne probleme.

Postupak uklanjanja voska: neki se kofein ekstrahira isključivo organskim otapalom. Učinci voskova i nekih negativnih aroma neutraliziraju se.

Postupak dekafeinacije: koristi se organsko otapalo koje se ponaša kao "tehnološki adjuvans" čija je jedina funkcija da se otopi kofein i fizički ga ukloni iz kave* bez da izazove bilo kakvu kemijsku reakciju u zrnu kave.

Rezultat je kvalitetan bezkofeinski proizvod koji je lakše probaviti a, istovremeno su sačuvane sve senzualne kvalitete, iznad svega, netaknutu aromu i puni okus kave bez kofeina. DecaLight, lakši, lakše probavljiv i bez kofeina.

Deca Light je proizvod koji je stvorio isključivo Dersut - registrirani zaštitni znak.

* Sadržaj kofeina ne prelazi 0,1% (sukladno Min. Uredbi 20-5-1976 i naknadnim izmjenama).
Sadržaj voska ne prelazi 30% originalnog proizvoda. Sadržaj vlage manji od 5%.
© 2023. Navigator biljne ishrane. Sva prava pridržana.